Gå til main indhold
Menu

Driller dit wi-fi?

Så kan vores Smart WiFi være din løsning.

Du kender det sikkert: iPad’en kan ikke koble sig på det trådløse netværk. Alting går langsomt. Det virker i stuen, men så snart du går ud i køkkenet, op på 1. sal eller sætter dig på toilettet, kan du glemme alt om at få selskab af din yndlingsserie. Den bliver inde i stuen. Sammen med din router. Men sådan behøver det ikke at være

Hvad består en Smart Wifi-løsning af?

Waoo’s Smart WiFi-løsning består af et sæt med to trådløse enheder - kaldet DUO (model Airties 4920). De trådløse enheder kan bruges som WiFi access points og placeres rundt i hjemmet, hvilket sikrer god trådløs internetdækning i hele hjemmet.

Sættet består af 2 enheder, der som udgangspunkt kan dække et hjem på ca. 140m2. Er hjemmet større eller på flere etager kan sættet supplere med flere enheder.

Derudover kan enhederne erstatte behovet for at føre et ethernet kabel fra fiberboksen og frem til TV-boksen.

DUO-sættet sikrer at du har trådløs dækning i hjemmet. Hvis hjemmet er større end 140 m2, kan man med fordel supplere med flere enheder. På denne måde opnår man den bedste trådløse dækning i hele hjemmet.

Hvad koster det?

Et Waoo Smart WiFi-sæt er inkluderet i Waoo Fiber Extra, og kan lejes til Waoo Fiber Basic for bare 49 kr. pr. md. Én ekstra enhed kan lejes for 25,- pr. md., så du kan få optimal dækning uanset størrelsen på din bolig.

Ved bestilling af Waoo Smart WiFi tillægges bokshåndtering på 99,- (engangsbeløb).

Den nyeste og mest banebrydende WiFi-teknologi i hjemmet.

Når du vælger et Waoo Fiber Full-abonnement med 1000/1000 Mbit/s – er det, fordi du vil have det bedste.

Du har nemlig mulighed for at få det nyeste udstyr fra Waoo, så du altid holder dit hjem teknologisk opdateret.
Waoo har netop lanceret en spritny og optimeret version af det prisvindende Waoo Smart WiFi, og som Waoo Fiber Full-kunde kan du nu frit opgradere dit Waoo Smart WiFi til den nyeste version og få endnu mere fart på internettet i hele huset.

Det nye Waoo Smart WiFi (Air4960) gør dit wi-fi hurtigere, mere stabilt og med endnu større rækkevidde, da det kører på den nyeste wi-fi-teknologi, WiFi 6. Du får dermed endnu bedre og fremtidssikret internet i hele hjemmet.

Hvad koster det

Et Waoo Smart WiFi-sæt Air 4960 er inkluderet i Waoo Fiber Full. Én ekstra enhed kan lejes for 25,- pr. md., så du kan få optimal dækning uanset størrelsen på din bolig.

Ved bestilling af Waoo Smart WiFi Air 4960 tillægges bokshåndtering på 99,- (engangsbeløb).

OBS: Vær opmærksom på, at det nye Waoo Smart WiFi (WiFi 6) ikke understøtter trådløst TV via TV-boks. Vælger du Waoo Smart WiFi (WiFi 6) og forbinder din TV-boks til din fiberboks med et netværkskabel, opnås det bedste og mest stabile Wi-Fi og TV. Ønsker du trådløs tilslutning af din tv-boks, anbefaler vi at du ringer til os på 70 29 24 44 og får vejledning i valg af Smart WiFi i forbindelse med din bestilling.