Gå til main indhold
Menu
Fibia giver dig waoo

Bor du i sommerhus?

Inkl. 6 mdr. Amazon Prime Video
Waoo Smart WiFi
Waoo Smart WiFi (WiFi6)
Sikkerhedspakke
Online harddisk
Waoo Udvidet Installation
Altid Nyeste Waoo-udstyr

Har du brug for en tv-pakke?

Tv-boks eller streaming-tv?

Få det meste ud af din internetpakke

Danmarks bedste internet*

WAOO er Danmarks bedste internetselskab – nu for 10. år i træk

Vi er glade for og stolte af at kunne sige, at Waoo nu for 10. år i træk er blevet kåret af forbrugerne som Danmarks bedste internetselskab*

Det betyder, at Waoo for 10. år kan kalde sig for leverandør af Danmarks bedste internet til Danmarks mest tilfredse og loyale kunder. Vi vil selvfølgelig fortsat arbejde hårdt for at leve op til den fornemme hæder og blive ved med at gøre din digitale verden endnu nemmere, hurtigere, sjovere og rigere.

* Kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2021

Hvad er fibernet?

Sidder du og tænker: Hvad er fibernet? Vi giver dig en kort forklaring på det.

Fibernet er data, der bliver leveret via lyslederkabler. Det fantastiske ved fibernet er, at din data bliver leveret 5000 gange hurtigere ind til din husstand end ved et almindeligt internet-bredbånd. Men lyslederkablerne kan også transportere langt større datamængder på én gang, og det er tilbrugerens fordel.

Disse fordele ved fibernet effektiviserer nemlig hele processen og giver dig internet i top kvalitet.

Hos Fibia holder vi vores fibernet-priser på et niveau, hvor alle kan være med.

Kan jeg få fibernet?

Er du i tvivl, om du kan få fiber-bredbånd i dit lokalområde?

Når du anvender Fibias fibernet, vil du opleve en meget bedre tilgængelighed og stabilitet på grund af et stærkere internet.

Derfor er der også mange, der med tiden har udvist en større interesse for fiber-bredbånd.

Se, om du kan få Fibias  fibernet >

Hvilket fibernet skal du vælge?

Fiberbredbånd til hele familien

Med fiberbredbånd fra Waoo kan hele familien være på nettet, streame musik og se serier på samme tid - uden det går ud over oplevelsen og hastigheden af dit bredbånd. Det er bare at bruge løs! Vi begrænser nemlig ikke, hvor meget du må bruge om måneden. Du skal heller ikke bekymre dig om at skrue på hastigheden af dit fiberbredbånd, når du skal uploade store filer, for up- og download går lige hurtigt.
Med Waoo får du adgang til fremtidens internet, hvor film der hakker og langsomme downloads er fortid. Fiberbredbånd er ideel til familier, hvor flere er online samtidig.

Waoo Fibernet bredbånd er internet, som det burde være.

Din forbindelse påvirkes ikke af andre

Din fiberforbindelse er personlig, og bliver derfor ikke påvirket af andre brugere i området eller afstanden til en central. Forbindelsen påvirkes i modsætning til mobilt bredbånd heller ikke af skove, bakker eller høje bygninger. Du får derfor en stabil og lynhurtig internetforbindelse, når du har bredbånd via fiber.

Den største forskel mellem fibernet og almindelig bredbånd er kablerne. Fibernet er bygget på en teknologi, hvor signalet bliver transporteret via lys i kablerne. Det betyder, at fibernet transporterer signalet med lysets hastighed, og er langt hurtigere end den nuværende teknologi, som ofte er trådløst bredbånd.

Find den rigtige hastighed

Med fibernet fra Fibia er du klar til fremtiden. Vi har hastigheder til alle. Vælg den hastighed, der passer bedst til dig og din familie. Ud fra hvilken hastighed der passer bedst til jer, er der også forskellige priser på fiberbredbånd.


Hvis du er utilfreds med din nuværende hastighed, kan du med vores hastighedstest, finde ud af hvor meget hastighed du faktisk har nu og få et indblik i, hvor meget du ønsker og/eller har behov for.