Gå til main indhold
Menu

1. Bestil og bekræft fibernet

I starter med at beslutte hvilket produkt, hvilken hastighed og eventuelle tilvalg, I ønsker. I modtager et skriftligt tilbud – og når kontrakten er underskrevet, sender vi en ordrebekræftelse.

2. Vi graver frem til jeres virksomhed

I bliver kontaktet forud for gravearbejdet. Der er også her, vi aftaler, hvor I ønsker at placere udstyret og hvilken dag, det passer jer, vi kommer. I behøver ikke være tilstede den eller de dage, vi graver. Vi graver tomrøret til fiberkablet ned eller ”skyder” det frem under jorden for at minimere sporene.

3. Installation og teknikerbesøg

I bliver kontaktet minimum 5 hverdage før, vi gerne vil komme og lave selve installationen. Der skal være en stikkontakt (230V) med jord indenfor 1 meter og plads til, at teknikeren kan installere udstyret.

4. Klarmelding af forbindelsen

Når teknikeren har været på besøg og tilsluttet udstyret, er der forbindelse til fibernettet. På mail vil I modtage information om IP-adresser og andet relevant om jeres forbindelse.

5. Fiberforbindelsen er klar til brug

I kan nu nyde godt af internet uden begrænsninger, tilpasset jeres behov for vækst nu og i fremtiden.

Har I spørgsmål til forløbet?

Fibia Erhverv kan hjælpe med spørgsmål og sparring. Vi kan kontaktes på telefon 70 24 22 07 eller på erhvervssalg@fibia.dk.