Gå til main indhold
Menu

Sådan fungerer Web TV-streaming

Med Waoo Web TV, er det muligt at streame alle dine yndlingsprogrammer når som helst og hvor som helst. På den måde kan du se tv uanset, hvor du er henne. 

Dette gælder også, hvis du kan komme på nettet via data på din telefon. Din telefon og computer kan derfor fungere som et transportabelt digital tv, hvor du altid kan se de programmer, du har lyst til. Det er muligt at se Waoo Web TV i EU, så du også kan tage dine yndlingsprogrammer med på ferie.  

Du kan have 2 enheder på ad gangen med maksimalt 5 enheder registreret på Waoo Web TV. Dette giver dig rig mulighed for at koble hele din familie på web tv-streaming, så alle kan nyde godt af deres yndlingsprogrammer.

Waoo Bio

Som bruger af vores Waoo Web TV, får du også adgang til Waoo Bio. Det er din egen hjemmebiograf med adgang til 12000 film fordelt på aktuelle premierefilm og klassikere. Du får adgang til Waoo Bio via din tv-boks, computer eller app. Om du er på ferie, i sommerhus eller noget helt tredje, kan du få adgang til denne fantastiske service.

Vi opdaterer vores filmbibliotek hver måned, og du kan leje film fra 19 kr. til 79 kr. pr. film, hvoraf der er mange forskellige genrer at vælge imellem. Dertil får du også den bedste visuelle oplevelse, da vores film kan ses i HD eller 3D kvalitet.

Når du lejer en film fra vores filmbibliotek, skal du ikke bekymre dig om at aflevere dem tilbage. De afleverer sig selv indenfor 24-48 timer, og du kan se dem så mange gange, som du vil.

Waoo Web TV – Apple TV og Chromecast

Hvis du har vores Waoo Web TV app på din telefon eller tablet, kan du streame dit indhold til dit tv med Apple TV eller Chromecast. Det betyder, at du kan se dit indhold fra din mobil eller tablet direkte på dit tv, hvor du får et større billede og en bedre billedkvalitet. 

Billedkvaliteten forbliver i den absolutte topklasse med generation 4 og 4K opløsning, så du kan nyde en kompromisløs billedkvalitet til dine TV-programmer. Det har aldrig været nemmere at caste til dit tv, da vores Waoo Web TV app har en indbygget cast-funktion.

Så nemt er det at se tv via fibernet

Waoo Web TV fungerer i samspil med vores almindelige tv-pakker. Den eneste forskel er, at du med digitalt tv har meget mere fleksibilitet end ved kun at nøjes med en traditionel tv-løsning. Hvis I er en husstand med flere medlemmer, ved du også, at I har forskellige tv-vaner. Her er Waoo Web TV en fordelagtig løsning, da I kan se hver jeres program i hvert jeres rum i hjemmet. På grund af fibernettets høje downloadhastigheder, vil alle i hjemmet kunne se tv samtidig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi kan tilbyde dig endnu mere fleksibilitet, hvis du kombinerer Waoo Web TV med vores Flex TV-pakke. På denne måde kan du, udover at vælge hvor og hvornår du vil se tv, også vælge lige præcis de kanaler, som betyder noget for dig. Du kan for eksempel nøjes med at abonnere på sportskanaler, så du kan tage kampen med under armen i sommerhuset eller på ferie.

Hvis du er interesseret i streaming af tv, kan du læse nærmere om vores tv-pakker, og se hvordan, du kan få adgang til tv via fibernet i dag.

Tjek om du kan fibernet

Fibernet