Gå til main indhold
Menu
Fibia giver dig waoo

Skal du have tv i sommerhuset?

Læs mere om Waoo Fritid

Fuld frihed til at se tv som du vil!

Med vores skræddersyede tv-pakker fra Waoo kan du få den helt rigtige tv-pakke til dine behov. Og som en ekstra bonus får du nu også adgang til Amazon Prime Video. Her får du ubegrænset streaming af tusindvis af film, Amazon Originals og serier. Og det bedste af det hele er, at du slipper for reklamer.


Med Waoo Web TV kan du se de fleste af dine tv-kanaler på din computer,  tablet og telefon – så kan du se tv når og hvor det passer dig!

Waoo Web TV fungerer derfor som et ekstra tv, som du kan tage med dig alle vegne – og det er til din fordel. Uanset om du har en lang togtur foran dig eller blot ønsker at se tv uden for hjemmet, kan du gøre det med en af vores tv-pakker. Det kræver kun, at du har en fiberforbindelse fra Fibia.

Waoo Frit Valg

Bestil en tv-pakke og tilkøb dine yndlingskanaler enkeltvis.

Med Waoo Frit Valg Pakker og Kanaler kan du skræddersy din tv-pakke og tilføje præcis de tv-kanaler, du ønsker. Du kan købe dem direkte med din fjernbetjening, og du kan endda se dem med det samme.

Waoo Web TV

Se dine tv-kanaler og optagelser direkte på dit tv med Waoo TV app'en.

Hent app'en til iPhone og Android.

Waoo Bio din helt egen hjemmebiograf

Masser af underholdning

Med Waoo Bio har du din helt egen hjemmebiograf med tusindvis af film.

Med Waoo Fiber og Waoo TV får du automatisk adgang til Waoo Video on Demand tjenesten – Waoo Bio, hvor du kan leje film hjemme i din egen stue.