Gå til main indhold
Menu

Se om du kan få lynhurtigt fibernet

Se vores internet-pakker her

Hør mere om fordelene ved fibernet?

Hvad er fibernet?

Internet via fibernet vs. traditionelt bredbånd

Forbindelsen påvirkes ikke

Din fiberforbindelse er en personlig forbindelse, der ikke påvirkes af hverken andre brugere i området eller af afstanden til de centrale fiberpunkter. Fibernettet bliver i modsætning til mobilt bredbånd ikke påvirket af skove, bakker eller høje bygninger.

Du fremtidssikrer din bolig

En fiberforbindelse fra Fibia er med til at fremtidssikre din bolig - og bidrager dermed positivt til værdien af den. Høj bredbåndshastighed er et vigtigt parameter for mange, som er på udkig efter en ny bolig, så derfor kan du se fiberadgangen som en opgradering af hele din bolig.

En analyse af mere end 9.000 hussalg i hele Fibias forsyningsområde i 2019 viser, at huse med fibernet fra Fibia i gennemsnit bliver solgt væsentlig hurtigere og til en bedre pris end tilsvarende uden fibernet.

Læs mere om analysen her >

Hvad karakteriserer fibernettet?

Fibernettet er lyslederkabler, der transporterer den fornødne data til og fra dit hjem. Lyslederteknologien sender data væsentligt hurtigere end andre former for bredbåndsteknologier som fx kobberkabler.

Fibernettet giver dig en sjovere og mere overkommelig hverdag – uanset om I er en familie, der streamer fra forskellige devices på samme tid, eller en enkeltperson, der arbejder meget hjemmefra.

Hvad adskiller fibernet fra andre typer bredbånd?

Ved andre bredbåndsteknologier kan kvaliteten variere meget, fordi antallet af brugere får en direkte indvirkning på din personlige internetforbindelse.

Oftest vil flere brugere, der er tilsluttet samme mast eller centrale netværkspunkt, have indflydelse på hastigheden der kan blive nedsat eller forringet for dig og alle andre brugere.

Dette vil du undgå med en fibernetforbindelse.

Bedst i test 

Waoo fibernet fra Fibia er af de danske internetkunder igen i år blevet kåret som Danmarks Bedste Internet* - det er 10 år i træk.

Det er Loyalty Group, der har spurgt kunder hos en lang række danske internetudbydere om tilfredsheden med blandt andet produkter, service og værdi for pengene.

Det er vi utrolig stolte af, fordi vi altid stræber efter at levere de bedste internetløsninger til vores kunder, så vi forbliver deres foretrukne internetudbyder.

Læs mere om undersøgelsen på Loyalty Groups website.

* Kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2020

Tips, guides og spændende konkurrencer, tilmeld dig

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du er interesseret i at modtage tips, guides og samtidig deltage i spændende konkurrencer, kan du kvit og frit tilmelde dig vores nyhedsbrev.