Gå til main indhold
Menu

Nu kan du fremtidssikre dit internet og dit hus med fibernet

Fibia er begyndt at etablere fibernet i dit lokalområde. Det betyder, at du, din nabo og hele jeres lokalområde kan fremtidssikre jeres bolig med stabilt og hurtigt internet – og tv med masser af valgfrihed.

Stærke hastigheder

Fiber 70/70 Mbit/s er dig til, der gerne vil have dækket et simpelt behov for internet – men selvfølgelig stadig på en stabil fiberforbindelse.

På udkig efter en højere hastighed?
Lynhurtigt internet er et krav i de fleste familier. De fleste vil gerne se tv i høj kvalitet og samtidig kunne spille online, skype og hente/sende billeder, videoer og arbejdsrelaterede filer. Med vores introtilbud herover er du godt i gang, men du kan også vælge et af vores populære Waoo Fiberprodukter, som for 9. år i træk er kåret til Danmarks Bedste Internet*

Valgfri tv-pakke

Hos Fibia er der fuld frihed til at se tv som du vil – endda på din eksisterende kabling, hvis du ønsker det. Med vores Waoo tv-pakker er det ikke længere nødvendigt at betale høje priser på tv-pakker med kanaler, du ikke får brugt. Ved at få en skræddersyet tv-pakke kan du få den helt rigtige tv-pakke til dine behov. 

Vælger du din tv-pakke nu, får du de første 6 mdr. internet til 0 kr. 

Gratis at blive tilsluttet fibernettet

Bestil tilslutning til fibernettet inden tilbuddet udløber – så får du tilslutningen til 0 kr. Ingen binding, intet abonnement – bare fremtidssikring af din bolig.

  • Fremtidssikring af din bolig
  • Ikke krav om abonnement
  • Ingen binding
  • Mulighed for internet og tv når/hvis du vil

*Kilde: Waoo vinder kategorien Produktkvalitet i Loyalty Groups undersøgelse BrancheIndexTM Internet 2020 .

Brug for hjælp til din bestilling?

Vi synes, det er vigtigt, at du får præcis den løsning, som passer til dine behov. Så er du i tvivl om, hvad Mbit/s, sikkerhedspakke eller SmartWifi er, så vil vi meget gerne ringe dig op og hjælpe dig med at afdække dine behov.

Bliv ringet op

Ikke helt klar til at bestille?

Det helt okay. Hos Fibia vil vi gerne inspirere dig med viden og fakta om, hvorfor vi mener fibernet er fremtidens internetforbindelse. Vi udsender et nyhedsbrev ca. to gange om måneden med tips og tricks til, hvordan du får mest ud af din internetforbindelse, uanset om du har fiber eller ej.

Tilmeld nyhedsbrev