Gå til main indhold
Menu

En god forbindelse i huset er meget værd

Fibernettets betydning for boligsalget

Vi har brug for hurtig forbindelse

I dag er vi vant til at være på nettet, uanset hvor vi er. Også hjemme hos os selv hvor både børn og voksne er på samtidig. Vi arbejder hjemmefra, streamer film og tv, gamer, surfer på de sociale medier og skyper med familie, myndigheder og bankrådgivere. Samtidig bliver elektronikken i boligen mere og mere intelligent. Det kræver en lynhurtig forbindelse.

Gør fibernet så en forskel for prisen på dit hus? 

Med fibernet får vi både den hastighed og stabilitet, der skal til for at være en del af den digitale fremtid.

En analyse af mere end 9.000 hussalg i hele Fibias forsyningsområde i 2019 viser, at huse med fibernet fra Fibia i gennemsnit bliver solgt væsentlig hurtigere og til en bedre pris end tilsvarende uden fibernet.

Læs hele analysen

Download

Stor udbredelse af fibernet fra Fibia

Udbredelsen af fiber er stor, og at der er en voksende bevidsthed i befolkningen omkring vigtigheden af at fremtidssikre huset med adgang til højhastighedsforbindelse og de muligheder, det skaber.

Kan jeg få fibernet?

Vil du også sikre dig at få adgang til fremtidens internet, så kan du hurtigt se om fibernet er tilgængeligt i dit boligområde i dag. Hvis fibernet desværre ikke er muligt, kan du kontakte en af vores kompetente rådgivere, som vejleder jer i forhold til, hvilke muligheder i har.

Rapporten er baseret på en analyse af samtlige handler af parcel- og sommerhuse i Fibias forsyningsområde*, som blev afsluttet 2019. Rene erhvervsejendomme, projektsalg og ejendomme købt til nedrivning indgår ikke i analysen.