Gå til main indhold
Menu
Fibia giver dig waoo

Har du brug for hjælp?

Inkl. 6 mdr. Viaplay Film & Serier
Inkl. 6 mdr. Amazon Prime Video
Smart WiFi
NYHED! Smart WiFi (WiFi 6)
Sikkerhedspakke
Online harddisk
Altid Nyeste Waoo-udstyr

Danmarks bedste internet*

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 år i træk

Fibia leverer fiberbredbånd fra Waoo, som for ikke mindre end 9. år i træk blevet kåret som bedst i test i en kundeundersøgelse foretaget af Loyalty Group. Dermed hjælper vi danskerne med den bedst mulige adgang til internettet og hjælper dem med at udnytte de utallige, fantastiske muligheder, som internettet byder på. Det er vi ret stolte af.

* Kilde: Loyalty Groups BrancheIndex™ Internet 2020

TV pakker til hele familien

Fibia giver dig waoo

Knivskarpt kabel-tv

Med Waoo fra Fibia kan I se knivskarpt og digitalt tv uden brug af en tv-boks. I kan derfor, som vanligt, modtage tv fra antennestikket. I kan se kabel-tv i alle rum - uden det koster ekstra.

Endnu mere valgfrihed med en tv-boks

Som foreningskunde kan du tilvælge en tv-boks. Når du vælger en tv-boks, bestemmer du selv dine tv-oplevelser. Du får en lang række funktionaliteter, fx Start Forfra, tv on demand og Waoo Bio.

Vil du have mulighed for selv at sammensætte dit kanaludbud, tilbyder vi også en række Frit Valg TV Pakker og Kanaler, der gør det endnu nemmere at få tv præcis, som du ønsker.

Fastnettelefoni

Fibia giver dig waoo

Tillægstjenester
Ekstra tjenester 19,- pr. md. (Viderestilling, telefonsvarer, forstyr ikke)
Nummerflytning 0,- (normalpris 299,-)

Fuldmagt til nummerflytning
Download, udfyld og indsend fuldmagt til nummerflytning. Så tager vi os af arbejdet med at flytte dit gamle telefonnummer. Priserne for telefoni fremgår af foreningens/boligselskabets aftale med Fibia.