Gå til main indhold
Menu

Vælg mellem to fleksible aftaler

Kollektiv aftale

En nem og fleksibel løsning, hvor beboerne selv vælger, hvilke produkter de vil have - det gælder fiberbredbånd, TV og/eller telefoni. Den kollektive aftale betyder, at beboerne i foreningen betaler et fast beløb pr. måned via huslejen. Beløbet kan beboerne bruge på netop de produkter, som de ønsker. Bestiller beboerne for mere pr. måned end beløbet fra den kollektive aftale, betaler beboerne restbeløbet direkte til Fibia.

Individuel aftale

Vælger foreningen en aftale på individuelle vilkår, kan du som beboer vælge de samme attraktive produkter, og du opnår samme valgfrihed - altså har du også her mulighed for at vælge internet uden at vælge tv.
Betalingen for produkter afregnes ikke over huslejen - hver beboer afregner direkte med Fibia. Det betyder, at den enkelte beboer ikke er forpligtet til at vælge Fibia som udbyder. Dog er priserne lidt højere end med en kollektiv aftale.

Book et møde

Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet
Dette felt er påkrævet

Ja tak, jeg vil gerne modtage markedsføring fra Fibia P/S.*

(*) Betingelser

Ja tak, jeg vil gerne modtage markedsføring fra Fibia P/S (”Fibia”), herunder nyhedsbreve, og giver samtykke til, at Fibia må behandle mine personoplysninger til brug for at kontakte mig pr. e-post (e-mail, sms, mms) og telefon med markedsføring, herunder information om konkurrencer og gode tilbud om Fibias produktsortiment, som fx bredbåndsydelser, telefoni, tv og video on demand. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage ved at kontakte Fibia fx her. Læs mere om, hvordan Fibia behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder i vores persondatapolitik